Hlíváček sirup obsahuje pečlivě vybrané složení pouze z přírodních zdrojů – hlívu ústřičnou (Pleurotus ostreatus) s účinnou látkou beta glukanem a rakytník řešetlákový.
Základem Hlíváčka je ovocný koncentrát z čerstvého ovoce, které se rozdrtí a přefiltrováním se zbaví slupek a jadérek. Pak se ve vakuovém prostředí ohřívá, přičemž se z něho odpařuje postupně voda a tak se ovocná šťáva zahušťuje. Tímto procesem prochází dvakrát. Nepřidávají se ani konzervační látky, ani barviva, ani cukr. Pro názornost si představte, že na jeden kilogram takto získaného koncentrátu je třeba 8 kg čerstvého ovoce!
Soutěž o Hlíváček – sirup s hlívou ústřičnou a rakytníkem s příchutí hrušky
ilustrační foto: prozdravi.cz
Soutěž o Hlíváček – sirup s hlívou ústřičnou a rakytníkem s příchutí hrušky
Soutěž trvá od 29. 1. 2018 do 4. 2. 2018. Výhercem soutěže se stane účastník soutěže, jehož správná odpověď bude mít pořadové číslo 66, a zároveň bude mít ve chvíli losování přihlášen zpravodaj.
Určení výherce proběhne 5. 2. 2018.