Pálivé, pálivější, nejpálivější… ale vždy lahodné!
Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Naučíte se rozeznávat jeho základní druhy a získáte i tipy na triky, jak uhasit případný požár v ústech. Stránky této kuchařky vám nabídnou také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů – od polévek, přes lahodné dipy a chutná hlavní jídla až po překvapivě chutné dezerty.
Soutěž o knihu Red Hot Chilli kuchařka
ilustrační foto: chrudimka.cz
Soutěž o knihu Red Hot Chilli kuchařka
Chcete-li vyhrát knihu Red Hot Chilli kuchařka, odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku. Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.